Keresés

Részletes keresés

butttonJenson Creative Commons License 2017.04.24 0 0 46

Sziasztok! 

 

Szeretném ajánlani nektek a következő oldalt: fitnesslife 

 

Aktualitások, sport, diéta, életmód. 

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.27 0 0 45
más kukkol...
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.02.21 0 0 44
Előzmény: irokéz (38)
szodaviz Creative Commons License 1999.02.20 0 0 43
tiltakozom!
nincs tévém, és ha nézek is benne valamit a szomszédban az szigorúan filmkezdéstől-filmvégéig tart. mit is beszélek... reklámblokktól-reklámblokon át-reklámblokkig....
sőt mióta cd kapok filmeket azóta ezt is inkább a gépen próbálom megoldani, itt én döntöm el mikor mennyit és meddig....
tisztelettel: szodaviz, az EgO
Előzmény: Vajk (42)
Vajk Creative Commons License 1999.02.20 0 0 42
oborzil,

nem aza beteg, aki ha meztelen not lat, elfordul, hanem az, aki elfuggonyozzetlen ablakot lat es felmaszik oda.Raadasul videoval...

Amugy meg nem nagyon ertem, hogy miert vagytok kiakadva a TV-n, : ez a dolga, es beloletek el.Mindenki felhaborodik, pfujol, de megnezi a musort...
Es ha mar ennyien nezik, joggal tartja magat meghatarozonk egy-egy tv csatorna, nemigaz?
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1999.02.19 0 0 41
Neduddgi!

Emil megy.
neduddgi Creative Commons License 1999.02.19 0 0 40
szeva Lajos.
En csak azt nem ertem, hogy a sok pasi miert tepi magat ennyire, hiszen alig lehet latni vmit a trackeken -ha nem lenne kiirva nem is ismernem meg a lanyokat.
Előzmény: Szörnyeteg Lajos (39)
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1999.02.19 0 0 39
Van itt valaki?

Még 8-ig itt vagyok. Ha igen, akkor jelentkezzetek, valamit akarok kérdezni a témával kapcs.

Szörnyeteg
irokéz Creative Commons License 1999.02.18 0 0 38
Hogy mik nem vannak... Kérdés, hogy az Extra tulajai mennyire vannak benne a buliban. Napok óta ott virít a site a top20-ban; biztos nem tűnt fel senkinek arrafelé.
Előzmény: Hellhammer (36)
hosszu Creative Commons License 1999.02.17 0 0 37
Vajun Zsuzsank szerepel ott full screen-ben? ;-))))
Előzmény: Hellhammer (36)
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.17 0 0 36
Most láttam a tv2-n... Nagy szörnyülködések közepette kijelentették: "Már az internetre is felkerült a fitness videó!!!" Közben a háttérben számítógép üzemel, rajta megy a múvi fullscreenben.
Bulvártévé.
Szánalmas.
hosszu Creative Commons License 1999.02.17 0 0 35
Nekem ugy tunik, raszalltak az extra.hu-ra, es mazsolazgatjak a botranygyanus eseteket.
Ray (korabban):
A TV2 kb. 5 evvel ezelott kezdett szervezodni, siman belefer a felvetelek keszitese. De kevesbe valoszinu.
Előzmény: irokéz (34)
irokéz Creative Commons License 1999.02.17 0 0 34
No, rakjuk sorba a dolgokat:
1. Vujity Tvrtko (bocs, ha hibásan írtam) megnézi az Extra top100 oldalának első helyezett site-ját, majd "szenzációs" riportot rittyent a Netes kukkolókról.
2. A nép felhördül: aki nem netezik, azért, aki meg igen, az meg azért. Az adott műsor nézettsége feltehetőleg (a botrányra mindig van vevő, mint arra már mások is rámutattak) növekszik.
3. Nem sokkal ezután leadnak egy részletet egy '96-os "kukkolós" videóból. Botrány.
4. A hétvégi adás utáni első munkanapon legalább három site kínálja a felvételek "legizgalmasabb" részleteit, jelzik, hogy több is lesz és hogy folyamatosan digitalizálják az anyagot.

Kérdés, hogy akik felrakták az anyagot, miért pont most tették ezt. Eddig nem volt meg nekik? Akkor most honnan szerezték be hirtelen? Ha eddig is megvolt, miért pont most érezték úgy, hogy sürgősen közzé kell tenni és eddig miért nem?
Valahogy nem tiszta ez az ügy. Lehet, hogy rövidesen várható az újabb "szenzációs leleplezés"? Fő a nézettség... :-(
Oborzil Creative Commons License 1999.02.16 0 0 33
Jellemző ,hogy a sok tyúk közül egyiknek sem jutott eszébe,hogy a függöny nélküli ablakon bárki beláthat ,nem tudom ,hogy otthon is a nyitott ablaknál mutogatják-e bájaikat? Szerintem éppen az a beteg ember ,aki ha meztelen nőt lát,elfordítja a fejét.(kivéve persze ,ha olyan ronda a kicsike ,mint a halál)
Mindenki Macája Creative Commons License 1999.02.16 0 0 32
Minden csoda három napig tart.
-------------
This Site Has Been Removed

The following is a non-exclusive list of content and behaviors that are unacceptable on FreeServers.com. Pages found in violation of these items will be subject to deletion and removal from our servers:

1.Pages that contain or contain links to: nudity, pornography, sex, foul language
2.Pages that use unsolicited email to promote their site, or are used for mail fraud schemes or spamming (sending unsolicited email).
3.Pages that promote or condone illegal activity.
4.Content that is extremely offensive to others, including racism, bigotry or hatred.
5.Content that threatens, defames, or abuses others.
6.Use of free space as storage for log files or non-html content.
7.Condoning, promoting or providing instructional information about illegal activities.
8.Using your page for acts of copyright, trademark, patent, trade secret or other intellectual property infringement.
9.Using your page to promote, condone or support pirating computer programs, or containing links to such programs or sites (This includes displaying information used to circumvent copy-protection, displaying or linking to product serial or registration numbers, or other types of pirating utilities.)
10.We welcome commercial web sites as long as they are providing a legitimate product or service.

NOTE: You might have arrived at this page through an unsolicited email (spam). FreeServers.com is not sending you these emails, they have been sent by someone abusing our free web page service. Spammers often sign up for free web page accounts and then send out thier spam messages with a link to their free web page. FreeServers.com does not tolerate this sort
of violation of our system.
myname Creative Commons License 1999.02.16 0 0 31
Sok hűhó semmiért ! Ilyen hülyeséget !
tata Creative Commons License 1999.02.16 0 0 30
Bocs a dupláért
Előzmény: tata (28)
Babe Creative Commons License 1999.02.16 0 0 29
Péter,
a Pamela home videók csak annyira kerültek fel véletlenül a netre amennyire Tommy Lee akarta. Tudnillik ő rakta fel.
MELLesleg a fent említett cucc is fent van a hálón! (Elég rossz a ninőség.)
tata Creative Commons License 1999.02.16 0 0 28
Régebben szerettem a naplót, de mostanában egy kissé visszataszító néha, amit csinálnak. Alig pár hete egy kukkolós oldalról szedték le a szenteltvizet, kikiáltva mindenféle beteg, perverz embernek aki ilyen képeket csinál és néz (persze gazdagon illusztrálva az oldalon található képanyagból, hogy a nézettség is meglegyen), most meg ők mutogatnak ilyen felvételeket agyba-főbe. Nem álszent szemétség ez egy kicsit?
A Svábyval és a Keresztyvel speciel már dolgoztam együtt 2 évvel ezelőtt még rádiós korukban, akkor azért többet néztem ki belőlük.
tata Creative Commons License 1999.02.16 0 0 27
Régebben szerettem a naplót, de mostanában egy kissé visszataszító néha, amit csinálnak. Alig pár hete egy kukkolós oldalról szedték le a szenteltvizet, kikiáltva mindenféle beteg, perverz embernek aki ilyen képeket csinál és néz (persze gazdagon illusztrálva az oldalon található képanyagból, hogy a nézettség is meglegyen), most meg ők mutogatnak ilyen felvételeket agyba-főbe. Nem álszent szemétség ez egy kicsit?
Péter Creative Commons License 1999.02.16 0 0 26
Kedves bnoplwk2!

Ajánlom figyelmedbe Degeczi hozzászólását még anno 1999-02-15 08:23:14, nagyon jól vette észre, hogy Csisztu Zsuzsa a bioponban dolgozik, oszt a kutya se kérdezte meg, hogy mehet-e a cucc, vagy nem. Vagy megkérdezte, és akkor Cs. Zs. azt mondta, hogy mehet, de ő ne látsszon rajta. Ha az előbbi, akkor a tv2 volt paraszt Cs Zs-val, ha az utóbbi, akkor (már bocs) de Cs. Zs. a többi lánnyal. Lehet, persze, hogy egyik sem volt igaz, hanem egy harmadik megoldás van, az mindenképpen jogos azonban, hogy valaki paraszt volt. Namost: ha nagyon akarja, akkor Cs. Zs. megvétózhatja a videorészletek bemutatását, hiszen ő is ott van a tűznél. (A kérdés: vagy tudta/nem tudta, vagy akarta/nem akarta.)

Szerintem a legnagyobb baklövést a tv2 követte el, kár volt szóba hozni ezt a lassan 3 éves anyagot... Valaki felvette, terjeszti, ez azért mégsem mérhető össze Pam Anderson home videojával, ami szintén (állítólag) véletlenül került piacra... Végülis nem hardcore :), és szerintem a lányok népszerűségének egyébként is csak használt, ettől függetlenül nem kellett volna napokig minden nap beharangozni ezt a szenzációt.
Előzmény: bnoplwk2 (24)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.02.16 0 0 25
Kedves ozv. Barmi Aronne de szerintem Csisztu Zsuzsinak, Beres Alexandranak es barki masnak talan van joga ahhoz, hogy megmondhassa, hogy milyen fotok lesznek "rilizelve" a publiknak rola. Nem vagyok profi fotos, de tudom hogy barkirol lehet kellofoku dilettantizmussal borzaszto rossz kepet csinalni. Masreszt az is joga szerintem barkinek hogy testebol annyit mutasson meg megint csak a publiknak amennyit jonak lat. Az oltozoben kesziteni ilyen felveteleket etikatlan ha nem jelentik be elore hogy ott fotozas lesz. [Ha kimesz az utcara tuntetni es lekapnak akkor azert nem tiltakozhatsz mert kozteruleti happening-en szabad a vasar. ] Gondoljunk mondjuk egy kicsit azokra a lanyokra is akik egy ilyennek aldozatul estek es nem szokasuk a kozszereples. Felhivnam minden becses hozzaszolo figyelmet arra hogy lett mar ongyilkos szepsegkiralyno magyarorszagon espedig azert mert ne szamitott arra hogy amire vallakozott az mivel jar es hogy szuk ismerettsegi koreben milyen megiteles ala fognak esni "bizonyos fotok".
Előzmény: özv. Bármi Áronné (21)
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.02.16 0 0 24
Kedves ozv. Barmi Aronne de szerintem Csisztu Zsuzsinak, Beres Alexandranak es barki masnak talan van joga ahhoz, hogy megmondhassa, hogy milyen fotok lesznek "rilizelve" a publiknak rola. Nem vagyok profi fotos, de tudom hogy barkirol lehet kellofoku dilettantizmussal borzaszto rossz kepet csinalni. Masreszt az is joga szerintem barkinek hogy testebol annyit mutasson meg megint csak a publiknak amennyit jonak lat. Az oltozoben kesziteni ilyen felveteleket etikatlan ha nem jelentik be elore hogy ott fotozas lesz. [Ha kimesz az utcara tuntetni es lekapnak akkor azert nem tiltakozhatsz mert kozteruleti happening-en szabad a vasar. ] Gondoljunk mondjuk egy kicsit azokra a lanyokra is akik egy ilyennek aldozatul estek es nem szokasuk a kozszereples. Felhivnam minden becses hozzaszolo figyelmet arra hogy '84-ben lett mar ongyilkos szepsegkiralyno magyarorszagon espedig azert mert ne szamitott arra hogy amire vallakozott az mivel jar es hogy szuk ismerettsegi koreben milyen megiteles ala fognak esni "bizonyos fotok".
Előzmény: özv. Bármi Áronné (21)
Varga Úr Creative Commons License 1999.02.16 0 0 23
Én nem nyitnék vitát a személyiségi jogokrol,de az biztos, hogy a zok a kollégák akik hirt csináltak 1 lerágott
csontból többszőr nézték meg csak az ize kedvéért.Ettöl függetlenül sokszór azt érezheti a halando hogy már nem tudnak miről beszámolni ezért mindent próbálnak kiaknázni.
hosszu Creative Commons License 1999.02.15 0 0 22
Konkretan Beres Alexandra nyilatkozta valahol, hogy furdoruha nelkul kell napozzon az egyenletes barnulas miatt.
Előzmény: özv. Bármi Áronné (21)
özv. Bármi Áronné Creative Commons License 1999.02.15 0 0 21
Nos valóban, ha a média nem fújná fel így a dolgot, akkor az emberek nagy része nem tudna róla. Most legalább már mindenki látta.
Egyébként meg igaza van az apámnak, aki azt mondja, hogy a felvett 30 csajból legalább 25 nyáron monokinizik a strandon, vagy tengerparton stb. helyen. Akkor most nem tök mindegy neki, hogy ő mutogatja saját magát vagy pedig lekapták. A függönyt pedig egész nyugodtan be lehetett volna húzni az öltözőben. Aki szégyellős ( nem hiszem, hogy ők túlságosan azok lennének ) annak legyen annyi esze. Ha meg nincs esze, akkor szorri. Persze gondolom senki nem örül, hogy ilyet terjesztenek róla, de lehetett volna tenni ellene. Vagy kb. 30 tyúknak ennyi nem jut eszébe?
Ez szerinte enyhe primitivitásra vall.
caputo Creative Commons License 1999.02.15 0 0 20
Az írott, és elektronikus sajtóban (főleg a ker. TV-kben) a legmagasabban jegyzett "valuta" a szenzáció (pláne ha negatív)Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de EZ VAN. A Született gyilkosok c. filmben a "sztárriporter"(Robert Downey Junior) alakjában minden benne volt, amit tudnunk kell erről a világról. Ez a kukkolós "botrány", szerintem csak egy egyszerű "ujjgyakorlat" volt a sokkoló hírek tengerében...
fczigony Creative Commons License 1999.02.15 0 0 19
www.extra.hu/vati
Pedro Creative Commons License 1999.02.15 0 0 18
Ahogy én tudom, ez máár egy régebbi felvétel volt. El kell mondanom, hogy kb. két éve a kongresszusiban rendezett fitness bajnokságon vették fel srácok ezt a kazit. Utána terjesztették is, több helyen váásárolható volt. Nekem is kínálták, de magát az ötletet is annyire undorítónak találtam, hogy nem vettem. Szóval, nem a TV2 készítette a filmet, de jelzi erkölcsi színvonalukat, hogy foglalkoztak vele.
hosszu Creative Commons License 1999.02.15 0 0 17
Csisztu Zsuzsika milyen minosegeben szerepelt a felveteleken?
Off:
Hulye Svaby bevezetojeben megin az internetes kukkolokat emlegette. Senki nem homalyositotta fel ezt a marhacsordat azota? Akkor legalabb hulyeseget ne beszelnenek, megcafolni a tuti riportfilmjuket ugysem fogjak.
Előzmény: Degeczi (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!